Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: ddemon » 13 maja 2011, 23:18

GÓRNIK!! :jupi: Zajebiście :D 4 pkt wywalczone w końcowych minutach w tym tygodniu :) Mecz wyrównany.Górnik przeważał w środku pola a Polonia zero mobilizacji,agresji..Myślę że remis byłby sprawiedliwym wynikiem Polonia miała parę klarownych sytuacji ale nie wykorzystała,Górnik natomiast oprócz słupka i jednej interwencji co z trudem obronił..Karny zasłużony,czerwone również, bramki dla Górnika trochę z dupy pierwsza strzał nie czysty a i bramkarz mógł się lepiej zachować,druga natomiast piękna kontra rozklepali Polonię aż miło,momentami piłkarze Górnika grali w dziadka :D W końcu mogę okazać radość bo na stadionie było ciężko :P Czyżby miał się sprawdzić scenariusz gdy mój ojciec po 21 latach od ostatniego meczu z Górnikiem znów Polonia spadła z ekstraklasy? Całkiem możliwe terminarz wyjaz z Arką potem Lech u siebie i wyjazd na Legie cóż kiepska perspektywa :D No nic Górnik walczy o puchary!! :P Cel 5-10 raczej pewne także trzeba być jak najwyżej wtedy większa kasa będzie a Sikor i Jeż tylko podbijąją cene - szkoda będzie ich pożegnać :/ bo głupi Allianz wszedł w interes aby wydoić a jak już nie idzie to uwalić :/

Wróć do „Polska”