Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Duch » 15 maja 2011, 20:08

Pomijając zupełnie fakt sędziowania, które stało dzisiaj na żenującym (co za niespodzianka :o ) poziomie, to Arsenal po raz kolejny w ostatnich tygodniach, a może i miesiącach zaprezentował się mizernie. Ja rozumiem, że przegraliśmy już wszystko co można było przegrać. Rozumiem, że morale w drużynie jest na poziomie mojej piwnicy i 3/4 składu jest już myślami przy urlopach, ale do cholery... walczyć trzeba do końca. Teraz na własne życzenie będziemy musieli pałętać się po eliminacjach do Ligi Mistrzów, bo coś czuje, że City nie przepuści takiej okazji. Uskrzydleni po finale, powinni domknąć to trzecie miejsce.

Mam nadzieję, że Wenger ma już jakieś poważne pozycję w swoim notesie i rozmowy nad wzmocnieniami się toczą, bo sezon może się dla nas zacząć bardzo szybko więc w sumie nie ma na co czekać. Jakieś tak nazwiska się przewijają, ale ile w tym prawdy? Chyba tylko info o tym kolesiu z Lorient można traktować w miarę poważnie. Kończy mu się umowa, i jak znam życia to Wenger nie przepuści okazji. Tylko proszę bez żadnych Goetzów, czy innych młodych wynalazków :pray:

WHU spadło. Składać ofertę za Parkera do k...y nędzy!

Wróć do „Anglia”