to jest mega ważne. Jeżeli odejdzie teraz i Arsenal dostanie za niego kupe kasy + troche grosza ze sprzedazy zawodników (tych którzy do zespołu nic nie wnoszą wtedy gdy grają: Denilson/ Rosa/ Diaby <- do tego gracza mam sentyment ale jeżeli ma gdzies grac w pierwszym zespole nawet w niemczech czy francji to lepiej niech tam niz u nas/ SS <- tego goscia raczej nie sprzedamy ale w Rangersach mamy młodego swietnie rokujacego obronce. Wolalbym zebysmy jego wlasnie wlaczali do pierwszego zespolu gdyz sam chlopak moze sie zniecierpliwic i odejsc czego chyba nikt by nie przebolał. No chyba ze by przyszedl ktos taki jak Cahill/Sakho/Spahic <- wierzycie w bajki? ) - to conajmniej 1/3 (bo raczej na 3/4 czy 1/2) tej kwoty wydać na nowych grajków. I nie mówie tu o wielkich nazwiskach ale o takich grajkach dla ktorych ten klub to swietosc a nie przystanek w drodze do kariery. Ktorzy chcieliby na boisku za ten klub wyprowac sobie zyly tak jak to robią gracze MU w kazdym spotkaniu (czasem az do przesady).Duch pisze:O... właśnie to samo miałem napisać. Jak dla mnie sprawa jest prosta. Jeśli Cesc chce odejść i wpadnie porządna oferta to droga wolna. Czy to będzie Barcelona, Milan czy City, mało mnie to interesuje. Byle przygotowania do nowych rozgrywek zacząć bez tego całego szumu wokół Hiszpana i z ewentualnie nowym kapitanem drużyny i nową koncepcją gry.Magnum pisze:Cokolwiek się stanie z Cesciem chcę, żeby to zostało załatwione jak najszybciej.
I niestety ale przy 4-4-2 to musimy szukać napastnika na miare Robina, który z wieżowcami pokroju MCH29 czy NB52 mógłby współpracować tak jak kiedys Denis - ktos taki musi byc szybki i chyba co najważniejsze dobry technicznie. Mówi się o CC czy Demba BA z WHU <- nie widziałem typa w akcji więc się nie wypowiem, ale co wy na to?
Parker <- ta opcja wydaje się całkiem rozsądna opcją zważywszy na PNA gdzie wyjedzie Alex Song. Zostać z nieogarem -> Denilsonem (który byc moze odejdzie) jako jedynym DM ?
....
długo by pisać mam nadzieje, że wszystko się szybko wyjasni kto z nami bedzie gral a kto nie (zeby nie bylo ze ktos odejdzie w sierpniu czy w lipcu kiedy juz pilkarze do kupienia bd. zaklepani przez inne kluby