Skoro jesteśmy przy talentach to polecam czterech zawodników, którzy stanowią o sile obrony i pomocy. Pierwszy to Lucas Digne, lewy obrońca którego sprowadziłem za darmo a obecnie jest najlepszym lewym obrońcą Serie A. Tutaj są jego staty: http://img10.imageshack.us/img10/1992/16194848.png
Kolejny z obrońców to Alexandre, którego przed sezonem 15/16 sprowadziłem za 8 milionów, a obecnie Atletico Madryt oferuje mi za niego sumę 35 milionów. To także lewy obrońca, i czasami mam wielki problem kogo umieszczać na lewej obronie.
Ostatni z obrońców Daan Brard, sprowadzony za 7 milionów z Tottenhamu, obecnie oferują mi za niego coś w granicach 30 milionów. Bardzo wysokie parametry ustawiania się, przewidywania i szybkości, jest to prawy obrońca.
Teraz przejdę do ostatniego zawodnika, pomocnika który nazywa się Wahbi Khazri, sprowadziłem go ze Spartaka Moskwa za 12 milionów, obecnie wyceniany za drugie tyle - w pierwszym sezonie gry na prawym skrzydle ustrzelił 10 goli, 11 razy asystował a jego średnia z 30 występów wynosi 7.30
Po sezonie napiszę co nieco o młodzikach których sprowadziłem w obecnym sezonie.