Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Mentor » 16 maja 2011, 14:52

Pisałem o tym już kilka razy :wink: Guardiola sam wielokrotnie dawał do zrozumienia (nie zawsze wprost, ale jednak), że nie ma co liczyć na to, że zostanie takim Fergusonem Barcelony. Ta praca strasznie go wyczerpuje, ma za mało czasu dla rodziny no i wierzy w cykle. Mówi, że przyjdzie taki moment w którym to nie będzie już w stanie wykrzesać więcej z obecnych piłkarzy a na kolejny cykl z zupełnie inną grupą nie będzie już miał chyba ochoty/siły. Za każdym razem jak podpisuje/przedłuża umowę to akceptuje tylko przedłużenia o jeden sezon, aby mógł na bieżąco decydować o swojej przyszłości i odejść kiedy uzna, że nie potrafi dać już więcej klubowi.

Kiedyś miałem takie świetne zdjęcie przedstawiające Pepa w momencie podpisywania kontraktu przed swoim pierwszym sezonem oraz zdjęcia Pepa rok później. Osiwiał i wyłysiał strasznie :o Nie mogę teraz znaleźć tej fotki, ale jak mi wpadnie to zapodam.

Także oczywiście chciałoby się widzieć Pepa w Barcelonie przed długie lata, ale tak nie będzie. Tyle dobrego, że Mister praktycznie od początku wszystkich na to przygotowuje a klub szkoli sobie nie tylko piłkarzy, ale i trenerów :lol: :wink:

Wróć do „Hiszpania”