Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 16 maja 2011, 14:56

http://mufc.pl/aktualnosci/16318/gill-o ... h-man-utd/

Nie wydaje mi się, żeby był nam potrzebny obrońca. Mamy na prawej Fabio, Rafaela, O'Shea może też tam zagrać Brown o ile zostanie, więc nie widzę sensu sprowadzania kogokolwiek na tą pozycję, bo i tak nic ciekawego w dobrej cenie na rynku nie ma.

Jeśli chodzi o bramkę to raczje pewne jest, że przyjdzie ktoś z dwójki De Gea, Stekelenburg, no może jeszcze ten Rui Patricio.

Jakoś tak mi się wydaje, że Scholes już zakończy karierę, zbyt długo zwleka z ogłoszeniem decyzji, jakoś mam przeczucia, że nadszedł już ten moment. Za niego widziałbym Modrica, nawet licząc się z dużą ceną za niego. Ograny, sprawdzony już w Premiership, także posmakował już Lige Mistrzów, gotowy człowiek do gry, a i w lepszym klubie powinien pokazać jeszcze więcej.

Do tego wspomniany przez DR. M'Villa, z tego co wyczytałem to obiecujący def. pomocnik czyli akurat dobre zastępstwo dla Fletchera.

I na tym by mi starczyło. Na skrzydle mamy Antosia, Naniego i Parka, do tego tam też może zagrać Giggs. I dałbym szansę jako piątemu Cleverley'owi. Jeśli Young idzie do Liverpool'u, to nie widzę sensu wydawania jakiś niebotycznych kwot na skrzydłowego mając w składzie Naniego czy Antosia więc chyba dwóch najlepszych skrzydłowych w lidze.
W ataku Owen out, za niego Welbeck i Macheda i styknie.

Wróć do „Anglia”