Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Dr.Football1 » 17 maja 2011, 16:29

MazurXIII pisze:Agüero to ma zdaje się klauzulę odejścia ustanowioną na pułapie 45-60 mln € (nie mam dokładnych danych) i za mniej go Atletico na 100% nie puści.Szczególnie,że Forlan młodszy się nie robi...W ogóle ile teraz Kun zarabia?A to czy sam zawodnik będzie chciał zamienić Vicente Calderon na Anfield to kwestia dyskusyjna...w momencie,kiedy wyrazi chęć odejścia na 100% zainteresuje się nim Barca,Real ( :lol: ) czy Moratti,który z lubością kolekcjonuje co lepszych Argentyńczyków...a Liverpool obecnie zaliczył podobny regres jeśli chodzi o prestiż jak Juve (nota bene również łączone z Sergio),więc...powalczyć mogą,jednak sukcesu im nie wróżę.
Kontrakt ma do 2014 roku z klauzula 40 milionow euro :? Sam zawodnik zostal jednak niedawno kapitanem zespolu i na kazdym kroku podkresla swoje przywiazanie do klubu.

Enrique Cerezo (prezydent Atleti):
Oczywiście 'Kun' pozostanie w zespole, bo jest jak moja żona.
Slowa Kuna:
Każdy wie, że w obecnej chwili nie chce rozmawiać o odejściu z Atletico. Mam ważny kontrakt do 2014 roku i chce do tego czasu zostać. Jeśli kiedyś opuszczę Atletico, to nigdy nie doznam takiej miłości jak tutaj.

Wróć do „Anglia”