Był kiedyś taki film, jak on się zwał, zdaje się i kto to mówi?Bardzo przeceniasz Kamil pozycję na rynku MU
TY który wierzysz, że Fabregas przejdzie do średniaka Europejskiego z wielką historią czy że o tym samym pomyśli CR mi zarzucasz przecenianie pozycji MU? Bez jaj.
A czego miał mnie nauczyć? Południowiec który od małego chciał grać w La Liga, spełnił swoje marzenia i co z tego?przykład C.Ronaldo niczego cię nie nauczył?
To, że również Barcelona czy Real jest bardziej atrakcyjny dla wielu graczy z kontynentu to jak najbardziej wiem, ale zaraz za tą dwójką to jesteśmy my
Pieprzenie i zdaje się, że w to lato się o tym przekonasz to po pierwsze. Po drugie który inny klub może sobie pozwolić na to by dawać za żółtodziobów jak Smalling 10 mln funtów, czy Bebe za 7 mln? Oj matko strasznie mamy mało kasy w porównaniu np. do Milanu, który jak kupił Zlatana i Robinho, to resztę pozycji uzupełnia tylko graczami wziętymi za free jak Van Bommel, Legro, Mexes, Taiwo czy za jakieś grosze. Rzeczywicie to zabawne żebyś ty wyśmiewał nasz rzekomo pusty budżet transferowypoza tym MU i jakiś transfer powyżej 30 mln €?Z właścicielami zadłużonymi na blisko miliard?Bądźmy poważni - Ferguson jeszcze przez jakiś czas będzie bawił się w transfery typu Bebe czy właśnie Hernandez - za bardzo sparzył się wcześniej na Veronie czy teraz na pewnym Bułgarze.
Sprawa jest jasna na koncie nadal mamy kasę za sprzedaż Ronaldo i jeszcze by się coś spokojnie znalazało w razie czego. Mówi o tym Gill, mówił o tym Fergie. Tylko to sam Ferguson nie ma zamiaru przepłacać za grajków i mówił o tym wielokrotnnie, że rynek jest chory i on w to nie będzie wchodził i płacił nie wiadomo jakich kwot za graczy którzy tyle warci nie są.
A co do Zlatana, to taki gracz w Manchester United nie ma miejsca bytu. Tutaj nikt nie jest ważniejszy jak klub. Mieliśmy już jednego takiego co teraz gra w City bo biedactwo nie mogło zrozumieć, że w paru meczach musi usiaść na ławce i podobnie byłoby z Szwedem. Pare razy Fergie by go poświecił czy to dla taktyki, czy po prostu z powodu rotacji to by zaczeły się jazdy. A i on sam przecież jak wiadomo uważa się za Boga najważniejszego i to on musi być największą gwiazdą zespołu, inaczej zaczynają się problemy jak w Barcie, gdzie mu się uwidziało, że jest ważniejszy niż Mesjasz czy Xavi. Dlatego w takim klubie jak wasz czy Interze gdzie wszystko jest jemu podporządkowane problemów nie ma, w innym klubie by się zaczeły. Dlatego takiego typa z takim charakterem Fergie nigdy w życiu do nas nie sprowadzi. I dlatego również pare innych klubów nie było zainteresowanych jego usługami, bo gdyby było to by Barca wiekszą kasę za niego wyrwała, bo jak wiadomo im wiekszy popyt tym cena rośnie. A jeśli cena była niska, to chyba jasne jest, że popytu zbyt wielkiego nie było.
A jeśli chodzi o samą klasę sportowa Szweda to póki nie pokaże czegoś ciekawego w Europie, nie pociągnie swojego zespołu do czegoś wielkiego, to nigdy gościa nie będę stawiał wśród największych. A, że w Lidze Włoskiej która jest najsłabsza zdaje się w historii osiąga sukcesy to dla mnie żadna podstawa by pisać o nim jak o rzekomo jakimś Cracku z jakiegoś filmu.