Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 17 maja 2011, 22:21

Bardzo przeceniasz Kamil pozycję na rynku MU
Był kiedyś taki film, jak on się zwał, zdaje się i kto to mówi?
TY który wierzysz, że Fabregas przejdzie do średniaka Europejskiego z wielką historią czy że o tym samym pomyśli CR mi zarzucasz przecenianie pozycji MU? Bez jaj.
przykład C.Ronaldo niczego cię nie nauczył? :twisted:
A czego miał mnie nauczyć? Południowiec który od małego chciał grać w La Liga, spełnił swoje marzenia i co z tego?
To, że również Barcelona czy Real jest bardziej atrakcyjny dla wielu graczy z kontynentu to jak najbardziej wiem, ale zaraz za tą dwójką to jesteśmy my :) Jednego byłbym pewny, jeśli jakiś gracz będzie miał do wyboru nas albo was, to jestem jakoś dziwnie spokojnie że przyjdzie do nas :)
poza tym MU i jakiś transfer powyżej 30 mln €?Z właścicielami zadłużonymi na blisko miliard?Bądźmy poważni - Ferguson jeszcze przez jakiś czas będzie bawił się w transfery typu Bebe czy właśnie Hernandez - za bardzo sparzył się wcześniej na Veronie czy teraz na pewnym Bułgarze.
Pieprzenie i zdaje się, że w to lato się o tym przekonasz to po pierwsze. Po drugie który inny klub może sobie pozwolić na to by dawać za żółtodziobów jak Smalling 10 mln funtów, czy Bebe za 7 mln? Oj matko strasznie mamy mało kasy w porównaniu np. do Milanu, który jak kupił Zlatana i Robinho, to resztę pozycji uzupełnia tylko graczami wziętymi za free jak Van Bommel, Legro, Mexes, Taiwo czy za jakieś grosze. Rzeczywicie to zabawne żebyś ty wyśmiewał nasz rzekomo pusty budżet transferowy :lol:
Sprawa jest jasna na koncie nadal mamy kasę za sprzedaż Ronaldo i jeszcze by się coś spokojnie znalazało w razie czego. Mówi o tym Gill, mówił o tym Fergie. Tylko to sam Ferguson nie ma zamiaru przepłacać za grajków i mówił o tym wielokrotnnie, że rynek jest chory i on w to nie będzie wchodził i płacił nie wiadomo jakich kwot za graczy którzy tyle warci nie są.

A co do Zlatana, to taki gracz w Manchester United nie ma miejsca bytu. Tutaj nikt nie jest ważniejszy jak klub. Mieliśmy już jednego takiego co teraz gra w City bo biedactwo nie mogło zrozumieć, że w paru meczach musi usiaść na ławce i podobnie byłoby z Szwedem. Pare razy Fergie by go poświecił czy to dla taktyki, czy po prostu z powodu rotacji to by zaczeły się jazdy. A i on sam przecież jak wiadomo uważa się za Boga najważniejszego i to on musi być największą gwiazdą zespołu, inaczej zaczynają się problemy jak w Barcie, gdzie mu się uwidziało, że jest ważniejszy niż Mesjasz czy Xavi. Dlatego w takim klubie jak wasz czy Interze gdzie wszystko jest jemu podporządkowane problemów nie ma, w innym klubie by się zaczeły. Dlatego takiego typa z takim charakterem Fergie nigdy w życiu do nas nie sprowadzi. I dlatego również pare innych klubów nie było zainteresowanych jego usługami, bo gdyby było to by Barca wiekszą kasę za niego wyrwała, bo jak wiadomo im wiekszy popyt tym cena rośnie. A jeśli cena była niska, to chyba jasne jest, że popytu zbyt wielkiego nie było.
A jeśli chodzi o samą klasę sportowa Szweda to póki nie pokaże czegoś ciekawego w Europie, nie pociągnie swojego zespołu do czegoś wielkiego, to nigdy gościa nie będę stawiał wśród największych. A, że w Lidze Włoskiej która jest najsłabsza zdaje się w historii osiąga sukcesy to dla mnie żadna podstawa by pisać o nim jak o rzekomo jakimś Cracku z jakiegoś filmu.

Wróć do „Anglia”