Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Polscy kibice

Post autor: Morrow » 19 maja 2011, 12:37

Ty kupujesz wersje, że te wszystkie działania rządu są rzekomo wymierzone w bandytów
Gdzie kupuję? Gdzie napisałem, że popieram zakaz stadionowy i to co robi rząd? Cytat poproszę.

Widzisz, ciężko tutaj jest podjąć dyskusję bo Ty wszystko sprowadzasz do polityki i swojej nienawiści do PO. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ja nie napisałem ani nie mam zamiaru nic pisać o PO, polityce i zamykaniu stadionów, to Ty starasz się każdą rozmowę sprowadzić na te same tory. Nie interesują mnie gierki polityczne, kto na czym chce sobie nabić rankingi. Sorry, wybacz ale się polityką brzydzę i na ten temat nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.

Ja zwracam jedynie uwagę na problem z kibicami. Na to, że nie jest tak jak wielu by chciało to widzieć, 3 debili na świeczniku, tylko, że problem jest znacznie bardziej rozległy i jeśli znowu przyszło by nam grać mecz za tydzień w Kownie to rozpierduchy będą tylko winni policjanci, ochrona, rząd, piłkarze, FC Barcelona i rower czehera. Tylko nie kibice bo to przecież najnormalniejsze, że jak idą na mecz to chcą się ponapierdalać i jeśli ktoś ich nie powstrzyma to tylko jego wina.

Poza tym dajesz dowód na to co opisałem. Zwróciłem uwagę na patologię, wstrząsnął mną news o tym, że 3 debili w imię miłości do klubu i zemsty z premedytacją zniszczyło 15 letniemu dzieciakowi twarz. Podtekst kibicowski, dlatego chciałem wskazać, że to kolejny przykład,na to że jeśli chodzi o polskie kibicowanie w piłce nożnej coś jednak jest nie w porządku i zamiast czepiać się wszystkich dookoła to może jednak warto najpierw popatrzeć na siebie a Ty pokazujesz tu winę policji, rządu, itp. To co pisałem wcześniej zawsze wszyscy winni tylko nie kibice. Winnymi okaleczenia tego dzieciaka nie są Ci idioci tylko policjanci, którzy odpowiednio nie patrolowali okolicy.

Wróć do „Polska”