Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 19 maja 2011, 20:58

Mentor-kontrole sa co jakis czas ale nie są podawane publicznie z tego co pamiętam,dopiero jak jakis wpadnie :wink:

Co do transferow....mają być podobno 3, M.Owena pewnie zastąpi Welbeck,Tom wejdzie w role rezerwowego(odstawienie Obertana,Bebe) a Dioufa bym sprzedał bo chłopak z tego co widziałem ładnie sobie w Black poczyna i spokojnie ktos go kupi w Prem.
Mam nadzieje ze odeszła mysl o kupieniu hendersona bo ten w 2 częsci sezonu gra jak cały sunderland slabo,powiem ze taki MCartur z Wigan grał w tym sezonie o klase lepiej a pare zagran miał wrecz genialnych(zonglerka z blackubern z golem :boje się: :boje się: ).
Na Sneidera nie licze bo Inter go nie pusci a SAF nie da za niego dużej kasy.Bardziej bym chciał Modrica który bardziej do nas pasuje ale wiem jak sie z Levym negocjuje transfery.
Jesli miałbym podać 3 moje marzenia transferowe to sa nimi De Gea,Modric i Young.Zobaczymy,rok temu marzyłem o 3 normalnym napastniku i rozgrywajacym, dostałem obronce z Fulham i mekasykanca ktorego nie znalem.Jestemy w finale LM i wygralismy majstra.

Ciekawi mnie też kto odejdzie- Brown nie ma juz czego szukac chyba,pobiera 80 tys wiec pewnie odejdzie. Kuszczak wiadomo,M.Owen też.

Wróć do „Anglia”