Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Polscy kibice

Post autor: Emerald » 20 maja 2011, 15:01

I po raz n-ty koleś nie został opluty za barwy narodowe. Zapamiętaj to sobie.
No nie... koles nie zostal opluty tylko kobieta. Powod do dumy. A jak nie zapamietam to co? Wytlumaczysz mi tak jak to zwykli robic koledzy na trybunie? Albo mnie ktos opluje? Tak wlasnie dziala ta organizacja pelna inteligentnych i kulturalnych ludzi, potulnych jak baranki...

Na mecze chodze i cholera mnie bierze jak kilkudziesieciu baranow zachowuje sie jakby u siebie na folwarku byli... Po powod dla ktorego polska pilka nadal lezy to wlasnie tacy wspaniali kibole, bo niewielu jest odwaznych ludzi z kasa,ktorzy chca byc z ta holota kojarzeni...

I nigdzie nie napisalem, ze sie Lech boi, napisalem ze mu to wisi w sensie wygodniej ma sie dogadac, bo dgyby sie nie dogadal to byscie porozpieprzali kilka razy kilka rzeczy i trzebaby je bylo naprawiac...

Za co zakazy? A race sa legalne? A lanie pilkarza po ryju bo sie cos nie podoba? A rozpieprzanie stadionu w Bydgoszczy? Nie ma Twoim zdaniem powodu zeby zakazy stadionowe dawac? Czyli co zakaz sie nalezy komus kto kose pod zebra drugiemu wcisnie tak?

Wróć do „Polska”