Ciekawostka dla fanów ligi hiszpańskiej - jedna z polskich stron o Milanie, a przede wszystkim Allegri na konferencji prasowej zapowiedział występ Didaca Vili w jutrzejszym meczu w Udinese.
Ja nie wiem, Allegri chce do końca zniechęcić do gry na San Siro? Nie wystawia go przeciwko cieniutkim Cagliari i Bolonii, a chłopaka rzuca na głęboką wodę, gdzie będzie miał się pojedynkować z Sanchezem, Di Natale i spółką. Dajcie spokój...
Ktoś taki na 100% przyjdzie. I to zawodnik wielkiej klasy, a nie jakiś Lazzari. Ten rozgrywający to ma być prezent od Berlusconiego i raczej będzie to ktoś bliższy Ganso i Fabregasowi, niż Poliemu i Lazzariemu. Wtedy Diego mógłby być dobrym pomysłem. Może nie świetnym, ale... Milan lubi kupować graczy na zakręcie. Robinho miał być klapą, a w moim mniemaniu wniósł do mistrzostwa więcej od Pato, to czemu nie Diego, którego szczerze mówiąc dotychczas ceniłem wyżej pod względem efektywności od jego rodaka?Diego to niezły zawodnik, ale jeśli nie będziecie mieli zajebistego cofniętego rozgrywającego to nie ma sensu w niego inwestować.