Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 21 maja 2011, 14:07

miguel indurain
Ciekawostka dla fanów ligi hiszpańskiej - jedna z polskich stron o Milanie, a przede wszystkim Allegri na konferencji prasowej zapowiedział występ Didaca Vili w jutrzejszym meczu w Udinese.
Ja nie wiem, Allegri chce do końca zniechęcić do gry na San Siro? Nie wystawia go przeciwko cieniutkim Cagliari i Bolonii, a chłopaka rzuca na głęboką wodę, gdzie będzie miał się pojedynkować z Sanchezem, Di Natale i spółką. Dajcie spokój...
Diego to niezły zawodnik, ale jeśli nie będziecie mieli zajebistego cofniętego rozgrywającego to nie ma sensu w niego inwestować.
Ktoś taki na 100% przyjdzie. I to zawodnik wielkiej klasy, a nie jakiś Lazzari. Ten rozgrywający to ma być prezent od Berlusconiego i raczej będzie to ktoś bliższy Ganso i Fabregasowi, niż Poliemu i Lazzariemu. Wtedy Diego mógłby być dobrym pomysłem. Może nie świetnym, ale... Milan lubi kupować graczy na zakręcie. Robinho miał być klapą, a w moim mniemaniu wniósł do mistrzostwa więcej od Pato, to czemu nie Diego, którego szczerze mówiąc dotychczas ceniłem wyżej pod względem efektywności od jego rodaka?

Wróć do „Włochy”