Diego to byłaby fajna opcja, ale ktoś wielki musi przyjść bliżej środka(Fabregas - marzenie). Dodatkowo Brazylijczyk musiałby się zgodzić na obniżkę pensji i walczyć o miejsce w składzie. Nie zgodzę się z Mazurem, że mógłby grać jako lewy półskrzydłowy. Jeżeli Allegri wyklucza z tej pozycji Ganso to tym bardziej Diego się nie nadaje. Reasumując tak dla Diego, ale nie jako "wielki" transfer.
Kwadwo jest faworytem Allegriemu i stawiam duże szanse na ten transfer. Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jak rozwinie się sprawa z prawami do meczów.Zresztą co wtedy z Kwadwo? Bardzo bym go chętnie zobaczył w Milanie. Po jego kilku pierwszych występach w Udine piałem na jego temat i dalej zdanie podtrzymuje. To cholernie ciekawy, wszechstronny gracz idealnie pasujący na półlewego pomocnika w 4-3-1-2.
Allegri chce grać van Bommelem, b2b(Gattuso jak narazie) i graczem z dużym potencjałem w ofensywie i dotego silnym fizycznie.to nie będziecie grali 3 walecznych mięśniaków za plecami trequartisty?