Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 23 maja 2011, 22:54

a już myślałem, że w temacie angielskiej ligi nie będzie napinaczy. myliłem się. połechtało 19 mistrzostwo? pamiętasz ostatnie?
:mrgreen: Zdaje się, że nie pamiętam tylko dwóch pierwszych Fergiego :mrgreen: Tak sprawdziłem pierwszym była niesamowita pogoń za Newcastle jak mieliśmy do nich 12 pkt. straty i pamiętam mecz na St. James Park jak Schmeichel wyczyniał cuda, a Cantona sieknął gola. Ale komu ja to mówie? Ty na pewno tego nie pamiętasz :)
my popełniliśmy błęd zatrudniając Hodgsona i pozwalając mu na 'swoją' wizję drużyny. dopiero powrót Dalglisha i przyjście Clarka dał spokój drużynie i ją uporządkował. fakty przemawiają same za siebie - 3 punkty za Chelsea i MU po objęciu sterów przez Króla. fakt, że dwa ostatnie mecze frajersko przegrane, ale... :afro:
Fakty są takie, że od 20 lat nie macie majstra. Fakty są takie, że i przed Hodgsonem był niejaki Rafa B i jakoś z nim byliście drużyną na miarę tegorocznego Arsenalu, czyli poza jednym wysokiem w sezonie 08/09 zajmowaliście 4 miejsce, raz nawet piątek. Wydając na transfery o wiele wiecej funduszy niż Arsenal. Więc ja jak najbardziej rozumiem fanów Arsenalu, że kiedy kibice LFC im zarzucają słabiznę niech najpierw zajrzą na swoje podwórko.

Wróć do „Anglia”