Re: Mecze "odkręcone"

Awatar użytkownika
edi8
Skład B
Skład B
Reputacja: 1

Re: Mecze "odkręcone"

Post autor: edi8 » 24 maja 2011, 17:45

coco >>> jesteś tu od 4.08.2004 roku, więc masz prawie 7-letni staż...
Sammyy >>> jeżeli od 17.11.2006 roku nie zauważyłeś dotąd gdzie jesteś, to zgłoś się do okulisty - wklejam Ci nazwę wątku:
"Strona główna forum ‹ Nie tylko piłka ‹ Bukmacherka "

Opis systemu na 9 zdarzeń do wykorzystania np. przy grze na tzw. spodziewane co do wyniku mecze "odkręcone" w FT ( lub do ew. gry na correct scores itd ) pisałem specjalnie językiem tak prostym, jak sam bym chciał znajdować na forach - gdy byłem w tej tematyce zielony i myślałem tu właśnie o graczach początkujących, aby mogli z tego bez trudności skorzystać.

Jako autor chętnie odniosę się do konkretnie postawionych pytań w zakresie tego systemu - ale jeżeli ktoś pisze , że nic z tego nie rozumie, to komuś takiemu pomóc nie mogę, bo widać jeszcze jest w bukmacherskim przedszkolu a tekst jest zrozumiały od poziomu szkoły podstawowej.
Ponadto bez rozumienia wielu spraw też daje się żyć i nie ma co się stresować, ja sam nie znam języka chińskiego i daję sobie radę, więc jeśli dla kogoś ten system też jest chińszczyzną, to końca świata z tego powodu nie będzie....

Zastosowana w opisie matematyka to raptem poziom gimnazjum , więc nie wiem gdzie jest problem?
Może poniektórzy nie byli na tych lekcjach...

Pzdr.
edi8

Wróć do „Bukmacherka”