Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: JestemHardcorem » 27 maja 2011, 17:18

czeher pisze:Wg mnie to zdecydowany blad... Hiszpan w serieA to pachnie kompromitacja ... Rafa :lol: Bo drugie co to za wielkie rzecz, ze poleca go Guardiola :rotfl: toz to kumpel z bosika :roll: Ktory nic nie osiagnal w seniorskiej pilce i nie bedzie kims lepszym anizeli Montella :!: Ktory przynajmniej mial rzymskie serce, no nic slabsza Roma to dla mnie lepsza Roma 8)

Bylem pewien, ze padnie na Carlo a hiszpanski zoltodziob to sensacja
To że nigdy nie był dobrym piłkarzem oznacza że nie bedzie dobrym trenerem? :roll: jesli chodzi o Montelle to ma on takie serce i tyle do powiedzenia że stawia na kolegów.. Taddeia który nie kopnie prosto piłki a sadza młodego objecujacego Meneza, to samo ma sie z Vucinicem który nie trafia 3 mecze z kolei do pustej, ale gra zamiast Boriello który jest najlepszym strzelcem. Za takie serce to ja podziękuje. Montella nie ma jaj do prowadzenia Romy, z nim na ławce pewne jest że taki Totti ma wiecej do powiedzenia niż trener.
Co do samego LE to jakbym widział wpisy kibiców Romy którzy od samego początku napalili sie na Boasów i Tevezów, a teraz popadają w lament. Wiem że Enrique to nie jest szczyt marzeń na to stanowisko, ale jesli taki bedzie wybór nowego własciciela to trzeba bedzie mu dac szanse, jak nie wyjdzie to wtedy się go pożegna. Nie licze że Roma od razy bedzie wygrywała wszystko jak leci, bo nawet wspomniane Boas czy Ancelotti potrzebował by czasu na zbudowanie czegoś gdyby dostał w pół nową drużyne.
Po za tym z tym LE to nie jest chyba jeszcze żadne oficjalne info bo nigdzie takowego nie widze. [?]

Wróć do „Włochy”