Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Kamil232 » 27 maja 2011, 22:54

Taaaaaaa :mrgreen: W ogóle nie wiem po co my wychodzimy na boisko? Valencie czeka koszmar nie zroby sztycha przy Puyolu, Hernandez będzie się odbijał od Pique i Mascherano(sic! :lol: ), a Roo nie powącha piłki bo będzie miał plastra Sergio. Jedyne na co możemy liczyć to cud, bo inaczej czeka nas deklasacja i porażka 5-0. No nic spoko, spoko przekonamy się jutro :)

Nie rozumiem pisania co niektórych fanów, ze nie zdziwi ich porażka kilkubramkowa, mnie zdziwi i to będzie kompromitacja. To jest do jasnej cholery Manchester United, a nie jakiś tam Arsenal(z całym szacunkiem). Skoro w Rzymie grając słaby mecz, dostaliśmy dwójkę, to nie wiem jak tragicznie mamy zagrać żeby przegrać jeszcze wyżej. A jeśli to by się zdarzyło to jak już wspomniałem to będzie kompromitacja dla tak wielkiego klubu jak United.

Nie wiem jak wy ale ja już czuje napięcie tego meczu 8) Niby nikt na nas nie stawia i wygląda na to, ze nasze zwycięstwo będzie co najmniej niespodzianką, także można by do tego podejść, że a nóż się uda a jak nie to nie. Ale mnie nie interesuje takie asekuracyjne zachowanie, wychodzimy jutro po wygraną i trzeba ją wyrwać z gardła Barcelonie. Damy rade, BELIEVE :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”