Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: pasza » 28 maja 2011, 1:24

red85 pisze:Nie, nie porównuje go z Puyolerm. Porównywać Rio mogę z Baresim, czy innymi największymi obrońcami w historii futbolu, a nie z Hiszpanem. Wstaw Pyola do jakiekolwiek innej drużyny, której defensywa byłaby nękana znacznie częściej niż ta Barcy i pada mit fenomenalnego krycia.
hmmm... a jak widziałeś Ferdinanda po finale w Rzymie? Z kim go porównywałeś? Jak Ci się podobało krycie Messiego przy drugim golu, gdzie był konkurent Baresiego :haha:
Defensywa Barcy nie jest nękana. Dlaczego, zapytam? Bo gra tak by była nękana rzadko, zasługa w tym formacji defensywnej jest nie do przeszacowania.
Abstrahując od BarcyTworzącejHistorię to Puyol grał w BarcelonieNieWygrywającejNiczego również i nękany był często. Carles ma 33 lata, zdążył pograc, w różnych warunkach...
Ja oceniam Twoje próby porównania Carlesa do Ferdinanda jako marną prowokację, i myślę, że każdy myślący kibic tak to oceni, także dalej nie będę odpowiadał na te marne prowokacje

@venomiq

Nie sraj żarem, hehe, moje posty miały być lekką prowokacją. Jak widać udaną.
Stałe fragmenty, nie jedyną szansą przecież, to jest sport, zawsze może się coś dziwnego wydarzyć. Uważam tylko, że stałe fragmenty są zdecydowaną przewagą MU i to jest jedyna przewagą w ofensywie. Czy to głupie, że powinni starać się to wykorzystać?
A co do Fergusona, to nie przesadzaj, nie przesadzaj, typ jest legendą, ja tylko piszę co mi się wydaje. Jego słowa kwestionują tysiące, ale popierają dziesiątki tysięcy, ja mogę liczyć tylko na ułamki tych liczb na jakimś polskim forum kibicowskim. Mimo wszystko jest tylko człowiekiem, ma ambicje, uczucia i hormony, z tego względu szczerze wątpię, by mógł dostrzec i zaakceptować fakt, iż zmniejszając szanse, przy zwiększeniu odchylenia, może być jego najlepsza możliwością. Co w tym dziwnego?
I nie 1 czy 1,5% tylko 33%, brzmi inaczej? Wygląda inaczej?

MGiggs
Patetyczne teksty piszę, bo mecz jest najważniejszym w sezonie całego piłkarskiego świata, czyż nie? Plus by lekko sprowokować, ale bez spiny, napisz patos, ja odpowiem patosem, może jeszcze ktoś, będzie się fajnie to czytać. Naładuj się na ten mecz, bo to może być, jak pisałem, pierwszy oficjalny pogrom i deklasacja w dziejach LM!!

Co do linii, to dziwi mnie Twa niewiara. Barcelona gra na spalone od trzech lat, to jest podstawa jej taktyki obronnej, ile goli traci sam sprawdź
Nawet jak Chicharito jest super szybki, to gdzie tam zmieścisz piłkę pomiędzy parę stoperów a najlepiej grającego bramkarza na przedpolu na świecie?

Wróć do „Puchary Europejskie”