Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: pasza » 28 maja 2011, 2:18

MGiggs pisze:Widze ze super rozmowa z Toba pasza.Zaraz Ci wyciagne final MS zebys zobaczyl jak Puyol sciagal za spodenki Robbena i jaki w tym finale byl bezradny i dojdziemy do wniosku ze jest slaby.Gdzie wsadze tam pilke pasza?Otóz Hernadez najlepiej na swiecie wychodzi do prostopadlych piłek i gra w lini z obroncami.
Tak załatwił francje,tak strzelil chelsea,tak strzelil Hiszpani po mundialu.Przestan tworzyc rzeczy o ktorych nie masz pojecia, zobacz sobie na final MS i zobacz co 2 piłki zrobiły z srodkiem obrony Hiszpani,zobacz na gola Hernadeza z Hiszpania.Nie twórzmy mitów ze tam NIE ma miejsca bo mnie to smieszy.

Nie wiem w czym poza gra 1 na 1 Puyol jest lepszy od Rio.Jest gorszy fizycznie,slabiej gra głową,gra w lini to przepasc, gorzej sie ustawia.Moge podjac merytoryczna rozmowe.Puyola uwielbiam ale tylko dlatego ze jest kosmiczny 1 na 1, bo za cholere jasna nie jest jako obronca lepszy od Rio którego osobicie zbytnio nie trawie ale defensorem pod kazdym wzgledem(kolejny sezon bez zoltej) od Hiszpana lepszy.
Puyol ciągnie za spodenki... i dobrze, jak ktoś go przejdzie i stwarza realne zagrożenie to się fauluje. Proste, chodzi o korzyść.
Czy Hernandez najlepiej to robi na świecie to nie wiem. Z tego co widziałem w meczach MU, to Valencia szał robił, Roo był fajny, pracujący, cofający z wizją, Park pracowity, a Hernandez, hmmm... nie utkwił mi w pamięci, strzelił co miał strzelić, tyle.
Hiszpania to nie Barca, Barca jest lepsza od Hiszpanii, o wiele. Hiszpania gra Casillasem, Barca Valdesem, to raz (abstrahuje od tego który jest lepszy, ale Valdes na pewno jest lepszy na przed polu i przy obrońcach grających super wysoko), dwa, że mecze PO mundialu, możesz sobie wiesz gdzie schować, takie były ważne.
Cieszy mnie, że jednak widzisz niekwestionowalną klasę Puyola. Gorzej gra głową na pewno, mimo to Puyol strzelił głową ważne bramki, nie Ferdinand. Słabszy fizycznie? Bo co? bo jest niższy? Stawiam, że ten szczypior Rio nie jest w stanie wycisnąc na klatę 80% tego co ciśnie Puyol, dorzucam do tego przysiad i martwy ciąg... czyli, że w trójboju Rio ssie pałkę. Gra w linii, szkoda gadac na ten temat. Gra UTD polega na pułapkach offside'owych? ciekawych rzeczy mogę się dzięki Tobie dowiedziec.
co do 1 na 1 to o Puyolu krążą legendy. Drogba mówił Torresowi, że Puyol na pięć nóg i 3 pary oczu, Torres sprostował, iż Puyol no ma tylko 4 nogi, a par oczu ma 4 nie 3, Ibrahimovic ma swoją teorię, iż Carles ma tylko dwie nogi, ale porusza nimi z prędkością światła, a par oczu ma tylko dwie, z przodu i tyłu.

Wróć do „Puchary Europejskie”