Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 7:21

to juz dzis. jak zwykle wspaniala pelna szacunku do rywala wypowiedz pepa na konferencji. tak wyglada trener i czlowiek. a karanka z mouuuuuu niech dalej trwaja w swoim swiecie. niech wygra lepszy.

// i dla coraz to nowszych madryckich(i nie tylko)hejtrerow pojawiajacych sie tutaj: "Ja tych 9 tytułów nie zdobyłem. Zdobyła je Barça." tak, macie racje, wy tez byscie z ta druzyna wygrali wszystko, pep to przyznał.

zerknalem na poprzednia strone i...
red85 pisze:
Nie no spoko, Ferdinand zajebisty, bez dwóch zdań, ale serio do Puyola go porównujesz? Do Puyola? Naprawdę? Do Puyola?
Nie, nie porównuje go z Puyolerm. Porównywać Rio mogę z Baresim, czy innymi największymi obrońcami w historii futbolu, a nie z Hiszpanem. Wstaw Pyola do jakiekolwiek innej drużyny, której defensywa byłaby nękana znacznie częściej niż ta Barcy i pada mit fenomenalnego krycia.
ferdinand lepszy od puyola :haha: i jeszcze raz :haha: puyol to legenda futbolu, na rowni z baresim, a ferdinand to poki co angielska popierdolka - puyol jest mistrzem europy i swiata, zdobywac ligi mistrzow, wszedzie jako kluczowa postac - co osiagnal fedinand? lige angielską? tak, nie jestem pepem.

Wróć do „Puchary Europejskie”