Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 28 maja 2011, 14:48

Leonardo zostanie. Nie sądzę aby Inter w ciągu roku dwukrotnie zmienił trenera. To by mogło jeszcze bardziej zdestabilizować drużynę, a nie muszę chyba przypominać że znaleźliśmy się w bardzo delikatnym momencie. Odpowiednio przepracowane mercato pozwoli nam myśleć o powrocie na szczyt w Serie A. Jeśli zarząd zawali sprawę tak jak rok temu, możemy zostać wypchnięci z walki o trofea, a patrząc przez pryzmat słabego okresu, w którym znalazło się obecnie Serie A, nie świadczyłoby to dobrze o Interze.
Pojawiają się nowe informacje o zainteresowaniu Pandevem. Ponoć chętni na jego usługi są Borussia i Bayer Leverkusen. Nie wydaje mi się, aby Goran został w drużynie na kolejny rok. Nie po takim sezonie. Macedończyk wyceniany jest obecnie na około 8 milionów euro. Cena przystępna, potencjanych kontrachentów odstraszyć nie powinna, a w składzie zrobi się miejsce dla nowego gracza. Tym graczem mam nadzieję będzie Sanchez, choć niepokoją mnie ostatnie doniesienia dotyczące braku jakichkolwiek ruchów zarządu w celu jego transferu. Sytuacja podobna do tej z Mascherano, który już miał być, wszystko dogadane, a jak się później okazało, nikt nie nosił się na poważnie z zamiarem ściągnięcia Javiera do Mediolanu, a do siedziby Liverpoolu wpłynęła śmieszna oferta, choć jak później czas pokazał, dało się go wyciągnąć za wcale nie wygórowaną sumę :roll:

Wróć do „Włochy”