Anderson i Scholes beda ostatnimi zawodnikami do wejscia.Scholes jest wrakiem fizycznym,notuje mase strat i nie bedzie biegał za piłka tak jak trzeba.Anderson nie zagra i moge sie załozyc.Fletcher zagrał dobry mecz ligowy,na barce będzie niesamowicie zmobilizowany z oczywistych powodow. Klepac pilki nie będzie na bank w srodku. Długa pilka czy prostopadla na Chicharito albo gra na skrzydla na Parka badz Valencie.Giggs był 1 planową postacią w LM ,jednak dochodzi do mnie ze raczej nie zagra od 1 minuty..Asekurujacy go park to za malo na barce. Carrick-Fletcher wracajacy Roo plus Parka z Valencia(swietnie w obronie) powinno dac dobre zageszczenie srodka.Gra w tym ustawieniu nie bedzie piękna,płyna ale skuteczna.
Fletcher kocha bieganie za rywalem i dobieraniem mu piłki.Masakrował tym w paru meczach Fabregasa czy innych, on jest wymarzonym DM na Barcelone, nie wiem jak po chorbie ale mam tytanowe płuca i bardzo dobry odbior.Dodatkowo jego marzeniem był kolejny final LM po tym jak sie głupio wykartkowal.Jeslo DF jest zdrowy to zagra,mozna sie smiac ale to jego zabraklo w Rzymie.