Re: Studia

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Re: Studia

Post autor: TS borys IFC » 28 maja 2011, 17:23

witam mam pare pytan odnosnie niedalekiej perspektywy studenckiej :wink: . wybieram sie na prawo. wos i ang niezle mi poszly troche martwie sie natomiast historia. w tym momencie juz wiem ze na uj nie mam co skladac papierow o warszawie to nawet nigdy nie myslalem ale chcialem spytac czy jakis uzytkownik moze mi co nieco powiedziec o uniwerkach we wroclawiu poznaniu i lublinie (KUL i UMCS). czy ktos orientuje sie moze jakie byly progi na tych uczelniach jesli chodzi o prawo? bo znalazlem tylko te na UAMIE w poznaniu. no i jeszcze chcialem spytac ktora z lubelskich uczelni bylaby lepsza - umcs czy kul bo slyszalem ze ta 1 ale wolalbym sie upewnic.oczywiscie nie znam jeszcze wynikow ale mniej wiecej powinienem miec sporo ponad 70 (a moze i kolo 80) z ang i z wosu i oby ponad 60 z histy(niektorzy mowia ze panikuje ale obawiam sie tego wyniku. 60 to najbardziej pesymistyczna wersja choc sa dni ze obawiam sie ze i tego pulapu nie osiagne j***ny maturalny stres). zdecydowalem sie zadac wam to yptanie bo w poszukiwaniu informacji gdzies w necie przeszkodzil mi dodatkowo wirus i niektore uczelniane apliakcje nie chca mi sie otwierac wiec zanim zeskanuje kompa moze ktos rzuci jakies info ; p.

Wróć do „Hyde Park”