Nie żartuję, Cassano jest więcej wart niż zapowiadający odejście Montolivio. 1 -1 to może pójść tam Urby.Nie żartuj, Cassano nie jest tyle wart obecnie. Wymiana 1-1 wydaje mi się być rozsądną opcją.
No ta, przecież wg Ciebie Milan ten mecz odpuścił. Wybacz, ale jakoś tego nie podzielam. Czym innym jest fakt, że klub miał inne cele w tym sezonie - bo miał będąc nieprzygotowanym do poważnej gry w Lm - niż odpuszczenie tego konkretnego meczu przez piłkarzy. Ale nie podejmuj tego tematu, nie ma sensu. Ty masz swoje przekonania, a ja takie jakie ma większość.Z Tottenhamem to nic wielkiego, skoro on jeden walczył.
Arsenał jaki dysponuje Galliani znam doskonale, ale powiedz mi gdzie czytałeś te ostanie wypowiedzi Allegriego i o czym one były. Jak na razie wyglądało to tak, jakby mówili jednym głosem, a cel transferowy jasno określony i zaakceptowany przez obu.To znaczy, że gdy Galliani mówi, że ściągniemy bramkarza, to oznacza, że możemy ściągnąć bramkarza, albo lewego obrońcę, albo napastnika, albo nie kupić już nikogo. Allegri jest dla mnie o wiele bardziej wiarygodny, zwłaszcza po ostatnich wypowiedziach.
Wątpię, no bo nie ma zbyt wielkich szans przy podstawowej 4 stoperów, byłby gdzieś na poziomie Bonery, a może i niżej.Ponoć Onyewu ma zając miejsce Legrotaglie. Odpowiada mu to?