Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: pasza » 29 maja 2011, 11:28

Morrow pisze:Z każdym kolejnym Twoim postem mam wrażenie, że pasza to nie tylko nick ale też styl bycia i to co ukrywasz w swojej głowie.
hehe, wyluzuj się ziomek, logiczne, że wczoraj byłem lekko poalkoholowy.
Styl bycia - pasza, hahahah, ciężko mi sobie wyobrazić, co to może oznaczać. Pewnie nie miałeś nic miłego na myśli, więc Ch Ci w dupę :mrgreen:
W mojej głowie pasza, :haha: też brzmi prześmiesznie

Jeżeli chodzi o genezę mojego niku, to podczas kolejnego cyklu masowego ilość pochłanianych węglowodanów mnie przytłaczała na tyle, że nazwałem je paszą. I jadłem tę paszę mimo, że budziła we mnie wstręt, akurat wtedy rejestrowałem się na forum. Słowo 'pasza' było wtedy mocno wryte w mój umysł i pierwsze przyszło mi do paszy, hehe, przy wyborze nika.

Co do 17stego miejsca, to w trakcie sezonu, oczywiście, że nie na koniec.

Czy Ferguson popełnił błędy? Moje stwierdzenie o niemożności krytykowania legendy jaką jest SAF było lekko przesadzona. Jasne, że można krytykować każdego, byle z sensem, nikt nie jest nieomylny.
Pewnie popełnił, nie zamurował, w środku faktycznie miejsca było sporo. Wyglądało to tak, że wiedziałem, że bramki są kwestią czasu, że MU nie jest zagrożeniem. Można też powiedzieć, że gra się tak jak przeciwnik pozwala, nie można zrzucać wszystkiego na słaby mecz ManUtd. To, że ten mecz wyglądał tak a nie inaczej, jest głównie zasługą Barcelony i jej przejebanie nieziemskiej gry.
Byli w formie z jesieni, Guardiola zmiażdżył kosmos potrafiąc w dwa tygodnie odbudować formę do szczytów. Ciężko ocenić po jednym meczu czy to faktycznie szczyty, ale klepa wyglądała pięknie, musiałbym porównać z meczem z Madrytem na CN z jesieni by ocenić, czy była równie doskonała.
Była doskonała czy nie była, na pewno była nieosiągalna dla mistrza Anglii. Nie tytuł, a styl w jakim wygrali ten mecz zamienia ich w nieśmiertelnych.
FC Barcelona Guardioli jest drużyną nieśmiertelną, epokową, kanonem, ze stylem unikalnym i jedynym. Jest tworem doskonałym!

Wróć do „Puchary Europejskie”