Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Babel » 29 maja 2011, 16:55

Cale szczescie wy jestescie madrzy i nie dajecie sie łapac na moje słabe prowokacje, wiec moge je sobie pisac do oporu. Mam pelen wyluz. Mimo to doszlismy do tego, ze przyrost natuaralny w malenkim stopniu zaleza od lobby homoseksualnego (bo chyba nie chcemy dowodzic, ze muzulamanie tylko dlatego maja najwiekszy przyrost naturalny bo boja sie calkowitego spedalenia przez postepowy zachod, a nie ze wzgledu na elementarne braki wiedzy, zacofanie czy religie?) to mozemy isc spokojnie udac sie ogladac ostatnia kolejke Ekstraklasy z wiedza, ze jutro po lekturze tego tematu nie bedziemy mieli ochoty na male randez vous z naszym sasiadem czy ziomeczkiem. Och, kamien spadł mi z serca. :lol:

BTW tak w ogole to ostatnio ogladalem dokument o homoseksualizmie wsrod muzulmanow/muzulmanek. Oczywiscie Muzulamanie jak jeden maż (czy tam żona, [ch**] wie czy moge jeszcze pisac maż, to wszechobecne lobby pedalskie) zaprzeczaja, ze w ogole istnieje wsrod nich homoseksualizm, cos jak wsrod ksiezy, pilkarzy czy dzialaczy ruchow narodowoych. Jeszcze precyzujac to co piszesz to sam akt homseksualny jest surowo karany, jesli ktos w imie swojej wiary próbuje walczyc z ta "choroba" i zachowuje wstrzemiezliowosc to i do dupy mu sie nie dobiora.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”