Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 29 maja 2011, 19:38

Ja wiem, że Bastian to gracz idealny do naszej taktyki, ale nie wydaje mi się, aby po tym jak pół roku temu podpisał kontrakt zachciało mu się odchodzić. Bayern jest teraz w takiej samej sytuacji - zapowiadane są wzmocnienia. Dodatkowo Niemcy mają kasy pod dostatkiem i przykład Ryberyiego pokazał, że nawet jak gracz będzie wyrażał chęć odejścia to będą woleli zatrzymać do końca kontraktu niż puścić kluczowego gracza. IMHO nie ma szans na ten transfer.
Myślę, że jak tylko pojawi się opcja ściągniecia 2 gracza bez paszportu to Ganso znajdzie się szybko w Milanie. Wszystko już chyba zaszło za daleko, żeby nagle Milan zrezygnował z niego.
Też tak uważam i pisałem już o tym wcześniej. Z tym, że trzeba brać pod uwagę to jaki pomocnik do nas trafi i wtedy patrzeć czy będzie miejsce dla Gęsi. Co do Pastore chłopak ma 22 lata i gra w klubie, który trenera zmienia jak skarpetki i ogólnie gra bardzo nie równie. Javier to olbrzymi potencjał i lepszy klub, dobrze poukładany i taki który mu zaufa sporo zyska.

Wróć do „Włochy”