Wytlumacz mi przede wszystkim dlaczego obnizasz procent homoseksualistow w skali calej populacji a zawyzszasz inne liczby ktore maja za zadanie szkalowac takie osoby? Jeszcze wczoraj utrzymywales twardo w rozmowie ze mna ze 90% pedofili to homoseksualisci.Kamil232 pisze: Wytłumacz mi kolego w takim razie dlaczego procent molestowanych chłopców nie jest wcale mniejszy od procentu molestoawnych dziewczynek, a nawet niektóre źródła podają, ze wiekszy? Jak to możliwe skoro wsród populacji procent homosiów stanoiw od 0.5 do 1 procenta. Jeśli przełożyć to na pedofilów w takim układzie procent molestoawnych chłopców powinien być równie mały, a nie jest! Wniosek stąd z tego, że wsród pedofili zachowania homoseksualne są na zdecydowanie wyższym poziomie niż u osób heteroseksualnych. Logika jest prosta, wiekszość pedofili to pederaści.
Przypomniec Ci co wysmiewalem wczoraj?Kamil232 pisze:Widzisz chłopaczek wczoraj na haxie sam wyśmiewałeś te teorie o naturze, a teraz czemu nie reaguje, czemu gościa nie obszydzisz?
Podniosles na przyklad przeciwko gejom w kontekscie tej "naturalnosci" argument ze przebieraja sie za kobiety a przeciez psy nie przebieraja sie za suki. Co bylo tym smieszniejsze ze psy nawet majtek nie nosza wiec rownie dobrze mozesz postawic sie na rowni z tymi kolesiami przebierajacymi sie za kobiety. Oni damskie laszki Ty majtki.
Ponadto utrzymywales ze psy chetnie sa ruchane w tylek przez ludzi poniewaz ogladales filmiki na ktorych taki pies jeszcze merda po wszystkim ogonem. A kiedy stwierdzilem ze to falsz i jest to normalny gwalt bo zaden pies nie daje na takie rzeczy zgody to skontrowales mnie wybitnym argumentem "to w takim po co daje sie jedzenie psu skad mamy wiedziec ze on je chce? To tez gwalt" Czy cos w ten desen.
Opary absurdu byly bardzo geste.
To choroby sa nienaturalne? Kto ustala co jest naturalne a co nie? Czlowiek i wylacznie on. Do tygrysa czy slonia tez podejdziesz i powiesz mu ze jest nienaturalny bo robi to czy tamto?Kamil232 pisze:A teraz ja Ci powiem chłopie coś o naturze. Natura stworzyła tak człowieka, że odbyt ma służyć do wydalania kału, a nie pakowania tam penisa. Pakowanie penisa do odbytu jest nienaturalne, dlatego biorą się z tego różnego rodzaju choroby! Natura się nie myli, skoro pakowanie penisa do odbytu naraża człowieka na wiele schorzeń to rzeczą oczywistą jest, że został odbyt stworzony do całkiem czegoś innego niż do tego, zeby ktoś tam pakował swoje prącie.
Dlaczego sprowadzasz to co "naturalne" wylacznie do prokreacji? Nie wszystkie czynnosci ktore robimy temu sluza. Ogromna wiekszosc nie sluzy. Piszac tego posta przyczyniles sie do przedluzenia gatunku? Chyba nie.