Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: MazurXIII » 31 maja 2011, 20:53

Cesc,Hamsik i Pastore razem?No way - co za dużo to nie zdrowo.Hiszpan to marzenie (fieldy może nie pamięta,ale z 2 lata temu wdaliśmy się w dyskusję Cesc i Milan,szanowny moderator potraktował to jako SF,bo niby z Arsenalem Hiszpan ma większe szanse na trofea...2 lata i proszę,coś jest na rzeczy,Arsenal jak włączył o trofea tak nadal tylko walczy a ACM zdobyło mistrza :wink: ),aczkolwiek jego podatność na kontuzje...Hamsik i Pastore to jeszcze nie ta klasa (potencjał zdaje się podobny) - sprawdzeni w Serie A,nie potwierdzili klasy w Europie (a tam od zawsze celuje Milan - nie łudźmy się - gdy przyjdzie wybierać między LM a Serie A w następnym sezonie to Berlu zadowoli się lokatą gwarantującą udział w LM i powiedzmy finałem tychże rozgrywek...).Na dwoje babka wróżyła.Osobiście wolałbym Hiszpana zamiast Słowaka i Argentyńczyka na trequartistę...Po Zlatanie + Robinho wierze w cud w sierpniu :roll:
Co do Paluszka - typ sępa pola karnego - bez solidnej linii pomocy ciężko mu coś ugrać,poza tym ostatnio częściej się leczył niż grał...ale to nasz WYCHOWANEK (tak jak...Pato :rotfl: ,no może nie dokładnie identyczny casus,ale przepisy UEFA są jasne),co w pucharach ma znaczenie...jestem na tak,szczególnie,że ciężko mi pozbyć się wrażenia,że Carlo przespał moment by wprowadzić go do pierwszego składu (pamiętny debiut i bramka po kilkudziesięciu sekundach).Dużo gorszy od Huntelaara czy Boriello - patrząc z perspektywy czasu - na pewno by nie był.

Wróć do „Włochy”