Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 01 cze 2011, 11:33

Dr.Football1 pisze:Czytalem gdzies,ze Bojana chce wypozyczyc wracajacy do La Liga Betis. Jak oceniacie szanse tej transakcji ?
Małe szanse moim zdaniem. Wydaje mi się, że Bojan mógłby się gdzieś ruszyć tylko w przypadku zakontraktowania Cesca oraz jakiegoś napastnika.
mete pisze:Kiedy Rossi będzie wasz, bo ponoć pytaliście Łysego o Pato.
Może wcale? :lol: Cesc pozostaje priorytetem, ale myślę, że nie ma się co na niego oglądać i trzeba jakiegoś napastnika kupić bo z Fabregasem prawie na pewno nie wyjdzie. Ta saga potrwa jeszcze lata aż będzie mu się kończył kontrakt.
mete pisze:A dzisiejsza Marca ponoć informuje, że Guardiola chce Silve...Już po tamtym sezonie wiedziałem, że Barca prędzej czy później zgłosi się po Thiago, a po tym to już byłem pewien. Ale chyba na żadnego z nikt nie macie szans. Silva podpisał nowy kontrakt, a Pato póki posuwa Baśkę to z Mediolanu też się nie ruszy.
Krótko i na temat - możesz spać spokojnie.

Guardiola chyba zrezygnował w ogóle z chęci zakupu nowego stopera :think: Na 100% pewny tego nie jestem, ale takie doniesienie czytałem. Jakby nie patrzeć mamy inne priorytety i to dosyć drogie a hajs jest ograniczony. Pato? Jeżeli jest na liście życzeń to raczej gdzieś daleko. Nie tyle ze względu na umiejętności co skalę trudności transferu. Nie ma o czym mówić moim zdaniem tak samo jak w przypadku Silvy w sumie. A plotek takich należało się oczywiście spodziewać także zero zaskoczenia.
Sammyy pisze:A Willian to nie jest czasem piłkarz w typie Iniesty ?
Szachtar wprawdzie widziałem tylko kilka razy i wydawało mi się, że on gra jako środkowy ofensywny pomocnik.
Pewny nie jestem, ale to chyba taki raczej skrzydłowy/napastnik :think:

Wróć do „Hiszpania”