Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 01 cze 2011, 11:50

W takim razie do końca sierpnia będziemy się frustrować doniesieniami (kibiców Arsenalu denerwować będą kwoty a kibiców Barcelony denerwować będzie zdenerwowanie kibiców Arsenalu :lol: ) medialnym chociaż w rzeczywistości negocjacje mogą nawet nie istnieć. Sandro to nie Laporta - na pewno nie da tyle ile skłonny byłby dać Joan. Poza tym woli przeprowadzać transfery ciszej. Jeżeli Arsene nie spuści z ceny to sprawa nie ruszy, obydwa kluby zajmować się będą innymi sprawami a transfer będą robić media. Tak to widzę.
Wenger (coach Arsenal): "Last year, there were contacts regarding Cesc Fabregas, but this year there haven't been any." [rtl]
Wenger: "My main wish is to keep Fabregas. For me, he's the best midfielder in the world, our captain, and we've built the team around him."
mete pisze:Co do Cesca to ile Rossel jest w stanie zaoferować? Bo wczoraj czytałem, że więcej niż 25 milionów(tylko nie wiem czy euro czy funtów) nie przeznaczy na ten transfer. Prawda to?
Nie no bez przesady :P Nie spotkałem się z takimi doniesieniami a nawet jeśli to nie uwierzyłbym w nie.

Gdybym miał obstawiać to myślę, że jakieś 35 mln euro gotówki. W grę być może mogliby wchodzić jeszcze jacyś piłkarze :think:

No i Rosell :wink: Sporo osób się myli w nazwisku naszego nowego El Presidente :lol:

Wróć do „Hiszpania”