Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Chlopaczek » 01 cze 2011, 16:58

sbQ pisze:[Ale czy ktoś z osób, które tutaj pisały, popiera rodziców alkoholików i inne wymienione przez Ciebie przypadki? Załóżmy oddzielny temat do tego i będziemy tam o danych sprawach dyskutować.
Tu nie chodzi o popieranie czy nie. To jak modlitwa o pokoj. Mozna ja sobie wsadzic.
Sa dzieci z prawdziwymi problemami (zapomnialem o molestowaniu jeszcze). Ale lepiej zajmowac sie wymyslaniem problemow ktore mogloby zaistniec gdyby dziecko trafilo do pary homoseksualnej. Jestem pewny ze nie jedna osoba na tym forum zna lub znala osobe ktora wychowywala sie lub wychowuje w jednej z powyzszych opisanych przeze mnie sytuacji. Widziala jej cierpienie i bezradnosc. I jak jej pomogla? Co mozna wtedy zrobic? Poklepac po plecach? Dac lizaka? Powiedziec ze bedzie dobrze? Lepiej rozwazac co by bylo gdyby geje dostali i "troszczyc" sie o cos na co nie ma sie wplywu i mozna pokrzyczec.
Pokazuje ze rodzice hetero moga zrobic ze swoim dzieckiem niemal wszystko. Bardzo trudno jest im je odebrac nawet jezeli krzywda takiego malca jest widoczna. Zajmie to miesiace lata jezeli ktos w ogole podejmie taka probe.
Tak zwane "normalne osoby" moga sobie zrobic dziecko niewazne czy maja warunki do tego czy sa w stanie zagwarantowac mu byt czy sa smiertelnie chorzy czy maja historie choroby psychicznej za soba. Kto im zabroni? Nikt. Bo moga je sobie zrobic!

Przy adopcji trzeba spelnic o wiele ostrzejsze kryteria jezeli chce sie posiadac dziecko niz tylko rozlozyc nogi. Ale jeszcze raz zapytam? Kogo tutaj to obchodzi? Najwazniejsze zeby pary homo nie mialy mozliwosci adopcji. Dziecko moze zgnic byleby para homoseksualna ktora przejdzie wszystkie testy badania i spelni wymagane kryteria go nie dostala.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”