A ja go rozumiem.Naprawdę Cię nie rozumie.
Nie oglądałem Ganso, nie wiem więc, jak gra w Santosie. Na różnych stronach o Milanie, również u nas, jest wielki szum na ten temat, bo tłumaczymy newsy dotyczące tego chłopaka. Był Pato, Kaka, więc do Brazylijczyków fani Milanu mają bardzo optymistyczne podejście i w ciemno łykają wypowiedzi ludzi, którzy w mediach zachwalają Ganso Milanowi. Pastore i Hamsik są ograni w lidze, nie ma takiego dreszczyka emocji, nie ma powiązań z innymi wybitnymi graczami Milanu, nie mają aż takiego PR. Nie dziwię się więc temu, że tak wiele osób chce Ganso w klubie.
Włączeni to duże słowo, pojadą na pierwsze zgrupowanie i się zobaczy. Valoti na 99% pójdzie do primavery, chłopak jest młody, musi poznać lepiej Milan, a do plotek o jego olbrzymim talencie podchodzę z dystansem. Fossati jest jeszcze młody, a w primaverze nie ma nikogo na jego miejsce, w pierwszej drużynie też go nie będę widział. Raczej pojedzie, żeby się pokazać i podbić swoje notowania przy poszukiwaniu klubu do wypożyczenia - to samo zdanie mam o Calvano. Podejrzewam, że wypożyczymy jednego z nich, drugi zostanie z primaverą. Przecież to podstawowi gracze, reprezentanci młodzieżowi kraju, raczej się ich nie pozbędziemy naraz, skoro i tak primavera straciła definitywnie Strassera.Do kadry mają być włączeni Valoti, Calvano, Fossati i De Sciglio(nie wiem dokładnie jak się to piszę).
De Sciglio nie znam za grosz, jestem zaskoczony tymi informacjami o jego dołączeniu do kadry. Może wilmore będzie miał o nim coś więcej do powiedzenia.