Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 922

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Nebula RN » 01 cze 2011, 18:56

Dodam od siebie trzy słowa ;)

Mnie Hamsik również nie przekonuje, wydaje mi się, że pewnego poziomu już nie przeskoczy i tu nie chodzi o większy klub.
Co do Pastore, to skupiając się głównie na jego grze w meczu o PW, jestem coraz bardziej przekonany, że byłby świetnym trequartistą w Milanie, pomimo swoich 21 lat dopiero. Ma jeszcze czesto sporo przestojów w grze i słabszych meczów, ale też potencjał znacznie większy niż Hamsik.

E:

Ciekawy news - wg belgijskiej tv, wczoraj w Mediolanie był prezes Standardu - można się tylko domyślać w jakiej sprawie. Czyżby Witsel był blisko Milanu a Onyewu powrotu do Belgi?

Agent Asamoaha dziś spotyka się w jednym z mediolańskich hoteli z Prezesem Udinese, może ktoś jeszcze do nich dołączy :)

Ciekawe te informacje, w tym wypadku musielibyśmy pozbyć się Rino albo Flaminiego, myślę, jakby Francuz się poszedł, to byłby to dobry układ: 2 młodych defensywnych pomocników i Rino dalej w Mediolanie mógłby doczekać emerytury.

E2:

Galliani dał do pieca: powiedział, że nasz nowy pomocnik ma niebieskie oczy... :boruta: Ciekawe czy dziennikarze będą teraz sprawdzać, kto ma niebieskie oczy:)

Wróć do „Włochy”