Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 01 cze 2011, 22:48

czaro09v pisze:Widzę , że tych najlepszych tj. Mata , Soldado , Banega zostawiłeś . I dobrze. Jestem ciekawy jak się zaprezentuje M'Vila , bo u mnie jest świetny .
Mata chciał odejść, powiedziałem że po sezonie, zgodził się, potem mu się odwidziało, dostał nowy kontrakt i jest happy, Banega podobnie, z tym że obyło się bez nowego kontraktu. Soldado jak pisałem jest średni, no ale lepszy od tych co mam, czasem nawet coś mu wyjdzie. Z francuza jestem natomiast zadowolony. Na początku dostał 2 czerwone kartki z rzędu (w LM i lidze), ale pogadałem i już jest świetnie (co mecz nota w granicach 7,5), a biorąc pod uwagę że alternatywą jest Fernandes o jest nie do ruszenia.
Salas11 pisze:Sammyy, a jak w FM 11 wygląda Gignac? Ja często lubiłem go sprawadzać (może nawet pokuszę się po sezonie, Rocchi jest mocny ale stary)
Satystyki ma dobre, ale statystyki w FMie jak wiadomo mają znaczenie pośrednie i ciężko coś wyrokować. Jak zagram z OM za kilkanaście dni to dam znać.
Salas11 pisze:Pamiętam że jak prowadziłem Valencię, miałem w składzie niejakiego Sunny'ego, Nigeryjczyka grającego w barwach Hiszpanii. Przecinak był z niego niesamowity. Silny, waleczny, pracowity, wytrzymały a i rozegrać przyzwoicie potrafił
W FM09 był także u mnie zawsze podstawowym DMem, ale tutaj ma 2 gwiazdki, w sparingach testowałem i grał po prostu słabo więc siedzi cały czas w rezerwach i tam jest jego miejsce :P

No i co do transferów to póki co jestem zadowolony ze wszystkich raczej. Najsłabiej prezentował się Jovetić, ale ostatnio gra świetnie, najwięcej problemów jednak było z Coentrao który w pierwszym sezonie przez to za dużo nie grał. Najpierw morale ssały, potem aklimatyzacja i urlopy, potem pokłócił się z Cesarem i znowu morale spadły, miałem nawet go sprzedać ale końcówka sezonu niezła, a teraz niszczy system na lewej stronie :]

Wróć do „Hyde Park”