Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Salas11 » 02 cze 2011, 6:35

Kurde, widzę że niektórym jeszcze nie minęło to zauroczenie Higuainem :shock: A wręcz wzrasta, skoro już jest lepszy od Aguero :lol: Bart uderzył w dobrą nutę:
Jestem ciekawe jak obaj wypadliby, gdyby zamieniono ich miejscami na jedną rundę. Ciekaw jestem postawy Kuna, bo nie wiem jak facet popisałby się skutecznością w takim towarzystwie.
Tyle, że byłbym ciekaw jak po zamianie miejsc w klubie zdecydowanie słabszym od Realu poradziłby sobie Gonzalo. Nie miałby już tylu znakomitych partnerów u boku, którzy nieraz wykładali mu piłkę na dostawienie nogi :whistle:

W czym Aguero na pewno bije Higuaina? (bo w odwrotną stronę choćbym nie wiem jak się starał, nie miałbym już takiej łatwości w wymienianiu elementów piłkarskiego rzemiosła na korzyść Gonzalo) Jest zdecydowanie bardziej błyskotliwym piłkarzem, dzięki znakomitej technice użytkowej dużo łatwiej jest mu samemu wypracować sobie sytuację bramkową, podczas gdy jego rodak z Realu żyje głównie z podań. Kreatywność na boisku również bez porównania, Aguero świetnie czuje się w grze kombinacyjnej. Dysponuje lepszą wizją gry, jako że często lubi się wrócić i rozegrać piłkę z głębi pola. Naprawdę stwierdzenie, że Higuain jest piłkarsko lepszy od Kuna to... obelga wobec tego drugiego i ewidentny brak obiektywnej oceny skali umiejętności obu zawodników. Być może, choć pewnie raczej przede wszystkim dlatego, iż taką teorię wysnuli fani Realu :>

Wróć do „Hiszpania”