Zawodnik często kontuzjowany. Od ostatniej kontuzji nie może wrócić do swojej normalnej formy... Kolejnym minusem wg. mnie jest ze jest słaby w defensywie - całkowita odwrotność Paulo Ferreiry, który jest dobry w defensywie natomiast słaby we włączaniu się w akcje ofensywne. Dlatego uważam, że Chelsea powinna wzmocnić prawą stronę defensywyCris7 pisze:Dlaczego chciałbyś wytransferować Bosingwę? Poważnie pytam, bo ja zupełnie nie widzę powodów dla których Chelsea miałaby pozbywać się tego gracza.romantyk_emil pisze:Liczę, że wraz z nim z Chelsea odejdą Kalou, Anelka, Ferreira, Hilario Bosigwa
MaWiK --- >
Przypomnij sobie finał w Moskwie... Chelsea wtedy prowadził Grant, który powiedzmy szczerze jest słabym trener(WHU miał takich zawodników, którzy spokojnie mogli walczyć o środek tabeli, a mimo to zajęli ostatnie miejsce w lidze i zostali zdegradowani), a mimo to doprowadził Chelsea do finału. Wiec triumf w LM nie zależy tylko od trenera, tylko w większości od piłkarzy i tego jak wytrzymuję presje. Są też inne czynniki takie jak szczęście, sędzia czy czynniki pogodowe. Dlatego napisałem, że liczę na triumf Chelsea w LM w przyszłym sezonie,aby w końcu z zawodników zeszła presja ( nie zależnie od tego kto zostanie trenerem ). Zresztą Ty sam zapewne mógłbyś już teraz wymieć z 5 faworytów do zwycięstwa przyszłej edycji LM nie patrząc na czynniki, które umożliwiają zwycięstwo oraz na to kto jest czy będzie ich trenerem. Dlatego nie uważam, że zaprzeczam sam sobie... zresztą nie stwierdziłem w 100 % ze wygra LM tylko że liczę że to się stanie w przyszłym sezonie.