Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: petrdcm » 02 cze 2011, 18:34

Też jestem za tym aby został do Euro. Co zresztą pisałem już parokrotnie w tym teracie.
Futbolski pisze:Wyniki to sprawa całkowicie drugorzędna, bo to są przygotowania.
Niestety niektórzy próbują wmówić jakoby sparingi były celem gł., i nie było by to dziwne gdyby nie to, że na takie propozycje jest już jakby trochę za późno. No ale dobrze to opisałeś zdanie później to nie będę tego rozwijał.
Futbolski pisze:Dla mnie możemy przegrać z Francją i Argentyną nawet po 5:0...
Dla mnie też, zresztą tak samo jak przegraliśmy z Hiszpanią.

Dziwne że po fatalnych eliminacjach i meczach o punkty za "trenerki" Leo z dużo niżej notowanymi rywalami niż obecni, dużo więcej ludzi (wg. moich luźnych szacunków) było za tym aby pozostawić trenera, niż teraz gdy z teoretycznie dużo lepszymi rywalami i w dodatku jedynie jako mecze sparingowe, grywa drużyna Smudy.

Tak tak, wiem, sparingi liczone do rankingu. No tak, za to mecze eliminacyjne były "o pietruszkę" :mrgreen: Dziwne że również na to nikt wcześniej nie patrzył.

Pojawia się zatem pytanie, czy aby na pewno ta podobno zła atmosfera w kadrze w największym stopniu spowodowana jest przez nią samą (?)

Wróć do „Polska”