Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 02 cze 2011, 20:35

No ja też nie daję wiary tym doniesieniom. Media kombinują bo wychodzi na to, że to bardziej Atletico zaoferowało Kuna Barcelonie aniżeli Barcelona zainteresowała się Argentyńczykiem. Jasne jest, że nie zapłacimy za nikogo 45 mln euro w gotówce a więc trzeba kombinować.

Kreatywny ofensywny pomocnik? Thiago na wypożyczenie :wink: O niego chyba też pytaliście choć mogę się mylić bo zmęczony jestem i głowa średnio pracuje a plotek i doniesień jest mnóstwo. Jak nie Wy to Villarreal. A może Wy i Villarreal? Bleeeeeee

RealFan
@

Keity się pozbywać nie będziemy. Ma swoje miejsce w tym zespole i to pewne miejsce. W przyszłym sezonie pogra pewnie mniej niż w tym, ale i tak swoje zagra.

Odejdzie pewnie jeden albo dwóch napastników. Jeffren prawie na pewno i Bojan być może.

Thiago wystarczy, że będzie grał tyle co w tym sezonie, albo odrobinę więcej. Pamiętaj, że w zakończonym niedawno sezonie sporo czasu spędził jednak jeszcze w Barcelonie B i dopiero w drugiej części rozgrywek przyszedł praktycznie na stałe do pierwszej drużyny.

Wróć do „Hiszpania”