Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 03 cze 2011, 15:15

Napisałem Ci ze nie czytałem całej dyskusji na temat Pepe i przerobionych filmików bo tego chyba nikt normalny w całosci nie przeczytał.Zadałem kilka pytań które mnie ciekawiły.Odpowiedzi konkretnych na moje pytania nie dostałem.Tak samo jest tutaj,konkretów nie usłyszalem.Wiem za to ze musze sie dokształcic w widzy na jakis temat a ludzie ktory maja ogromna ponoć wiedze nie są wstanie mi odpowiedzieć na pare pytan ktore zadałem.Nie musisz mi mentorze odpowiadac absolutnie,tylko zauwazyłem ze masz spytna strategie, nie wiesz co masz odpowiedziec starasz sie by Twój rozmowca dostała taka odpowiedz ze jest głupi,nic nie wie i nie warto mu odpowiadać.
Nie wiem co głupiego jest w moim pytaniu, widze za to brak odpowiedzi ale to jest logika o ktorej pisze wyzej.Młody gracz Barcy wybiera gre na wyspach za wieksza kase...jesli dla niego to jest bardziej atrakcyjne nic mozliwosc kariery i gry na CN to czyja to jest wina?Odpowiedzi nie oczekuje bo będzie taka sama.
Może ktoś kiedys wpadnie na pomysl ze marzeniem gracza Y ze szkolki Barcy nie jest gra na CN tylko gra wyspach i koszenie kasy od 16 roku zycia?

Wróć do „Hiszpania”