Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kluchman » 03 cze 2011, 18:11

Po pierwsze, nie będę hipokrytą i powiem to, co wszyscy wiedzą, dzieci na pewno to wiedzą, że Kun Agüero jest fantastyczny, kropka. Nie możemy bać się tego powiedzieć. Ale po drugie, najważniejsze, to gracz Atlético, nikogo więcej. I po trzecie, dla mnie również bardzo ważne, Real Madryt nie kontaktuje się z zawodnikiem zanim nie dojdzie do porozumienia z jego klubem. Dlatego Real Madryt nie stoi za żadnym typem deklaracji ani słów. Tak było z Şahinem, najpierw Borussia, potem Şahin i jego agent, Altıntopowi kończył się kontrakt, ale najpierw poinformowaliśmy o zainteresowaniu Bayern, nie musieliśmy tego robić, ale zrobiliśmy, dopiero potem zaczęliśmy rozmowy z samym piłkarzem. W przypadku Espanyolu i Callejóna było to samo. Real Madryt nie stoi za tymi ruchami. Teraz mówię jednak ja sam, który zawsze stara się być uczciwy i nie być hipokrytą, że to fantastyczny zawodnik.
Tutaj tłumaczenie pełnej wypowiedzi z rm.pl

Ja bym na jej podstawie nie wykluczał tego, że Real może jednak zechcieć powalczyć o Kuna, aczkolwiek rzeczywiście raczej do niczego jak dotąd nie doszło. Tyle, że o tym już wiedzieliśmy.

Wróć do „Hiszpania”