Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2011, 20:30

1.Real nie chce Aguero,Barcelonie byl proponowany chyba-ale przeciez nigdy nie byli nim zainteresowani,Chelsea mialo sie wycofac,a do Junentusu Kun nie pojdzie,bo przeciez chce grac w LM.Wiec co?Zostanie u nas po tym,jak sie narazil kibicom i zarzadowi?
Ja juz jestem glupi. Myslalem,ze po niedawnej deklaracji Kuna wszyscy sie na niego rzuca,a tu jak na razie cisza. Wszystko jest mozliwe,nawet to,ze nadal bedziemy ogladac Argentynczyka na VC w przyszlym sezonie.
2.Almeria robi jakies trudnosci co do Piattiego-moglby nasz zarzad zawalczyc o niego,przeciez nie tylko Atletico go chce
Walczyc i nie odpuszczac. Chlopak jest warty tych kilku milionow.
3.Podobno chcemy Diego Lopeza na miejsce De Gei,ale Villareal sie nie zgadza.szkoda Poza tym mowi sie o Stekelenburgu.Wszystko fajnie,tylko ta roznica wieku,David ma 20 lat,a nagle bedziemy go zamieniac na kogos doswiadczonego?Gdyby nie chcial odejsc,mielibysmy bramkarza na lata i to jakiego...
No,chyba,ze Joel do tego czasu dojdzie nam do superformy
Ja bym jednak z Lopezem i Steke sie na razie wstrzymal. Za duzo jest niedomowien. Po pierwsze co z Davidem ? A po drugie:
4.ciekawe,co w koncu z Asenjo?
No wlasnie. Niech lepiej Caminero pojedzie do Barcelony zobaczyc co z Osvaldo,bo go jeszcze jakies Tottenhamy podkupia :P

Wróć do „Hiszpania”