Młodzieżówki? Zeby to chociaż była pierwsza liga młodzieżówki europejskiej.
Kilku z Litwy? Masz na myśli ten mecz sprzed paru dni w którym Litwa przegrała z... Lichnensztajnem?
Kilku z Łotwy? Ale zapewne wiesz że Łotwa jedyne 4 punkty w el. zdobyła męcząc się z Maltą, i remisując z Gruzją, u siebie, strzelając gola w doliczonym czasie gry.
Finlandia? Którą nawet mołdawia wyprzedza w tabeli... A jedyne pkt. Finlandia zdobyła na San Marino do tego w tym meczu o którym piszesz (sprzed paru dni) męcząc się strasznie 0-1.
Bośnia? Która wyprzedza jedynie... Luksemburg.
Dalej już mi sie nie chce wymieniać bo to wystarczy.
Jestem optymistą, bo gorzej być już nie może. Nasza liga piłkarsko sięga dna. No chyba, ze zacznie kopać głębiej
Jedynie z tego zestawienia to "Robert Jeż (Górnik) zagrał cały mecz w kadrze Słowacji" zasługuje na wyróżnienie. Bo i jego repra od paru lat gra solidnie. Chociaż też można się przyczepić bo mecz który opisujesz Słowacja wygrała 1-0 po mękach z ostatnią w tabeli... Andorą
1. żeby przelać na tekst logiczne argumenty bo się domyśliłem po napisaniu krótkiego posta że część osób jest na tyle mądra że jedno zdanie ale konkretne będzie uważać za głupie ze względu wyłącznie na jego ilościowo małą zawartość znaków, i może się się pewnych oczywistości nie domyślać to wolałem uzupełnić,czeher pisze: edit
czemu skasowales ten glupi post?
2. zapytaj moderatorów po co jest taka funkcja.
Skoro on jak sam wspomniałeś jest o klasę lepszy od pozostałych mimo że jak sam zauważyłeś strzelał sporo bramek samobójczych, no to tylko dziękowac mi pozostaje za potwierdzenie moich słów co do poziomu obrońców skoro nawet taki gracz się wyróżniaczeher pisze:Bramki samobojcze tez sa bardzo wymown... taki Glowacki zdobyl ich sporo ale co z tego jak i tak jest o klase lepszy od pozostalych obroncow....
Ano wyznacznik.czeher pisze:petrdcm napisał(a):Czołowym strzelcem jest gracz Burkina Faso
naprawde zajbisty wyznacznik... Jaka ta Marsylia musi byc slaba skoro gra tam Kabore... reprzntant Burkiny Faso... a HSV z wyrozniajaca postacia Pitroipą gdy ni trapia go kontuzje... Bamogo
Marsylia jest mocna i ma gracza z tego samego kraju. My też mamy z tego kraju ale drużyna jest gorsza.
Konkluzja: do nas trafia piłkarski "szrot".
Tak, do przodu idą ale te zespoły które "my" kiedyś lekko ogrywaliśmy a teraz ściągać musimy ich reprezentantów którym to sporadyczne wygrane mecze się zdarzają, jak sam napisałeś "Poziom sie wyrownal i rozne kwiatki sie zdarzaja..."czeher pisze:Prawda taka, ze do naszej ligi wpadaja coraz to ciekawsi gracze a nie szrotIdzie do przodu...
Rzeczywiście, nie trafia do nas piłkarski szrot ani odmęty których żadna liga zazwyczaj nie chce nawet w dole tabeli.