Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Siatkówka

Post autor: Babel » 05 cze 2011, 19:31

Pierwszy mecz byl podobny, tylko ze w trzecim secie peklismy i przegralismy wyrazniej, a tak zagralismy bardzo przywzwoite 7 setów z Brazylia, az w 6 walczac w koncówkach na przewagi i Brazylijczycy sie musieli nameczyc zeby wygrac, pomimo ze oni sa jeszcze daleko od formy. Ja generalnie jestem zadowolony po dwoch weekendach LŚ, spodziewałem sie duzo gorszej gry, a przeciez gralismy z MŚ Brazylia i MO Amerykanami. To bedzie procentowac pozniej. Wyniki nie sa fajne, ale my chyba budujemy nasza kadre i tych chłopakow od zera po MŚ. Sa jeszcze rezerwy w relacji rozgrywajacego ze srodkowymi i atakujacym, sa rezerwy w samym atakujacym i formach ataku calej druzyny, ale to powinno przychodzic z czasem np. taki Bartman uczy sie nowej pozycji. Za to widoczne sa tez bardzo wyrazne pozytywy w naszej grze tj. gra blokiem, obrona i dosc stabilne przyjecie. Anastasi mowil ze nie odpuszczamy meczów i to po chlopakach widac, ale poki co wystepuje w roli dobrego ojca np. jak Kurek w obronie bronil jedna reka pilke, która powinien dograc dwiema, to mimo ze to bylo prawie przy pilce setowej, AA z usmiechem pokazywał Bartkowi zeby bronil to dwiema rekami. Chyba jest w tej kadrze atmosfera, patrzac na inne druzyny (nie widzialem za wiele meczów) to w innych grupach z taka gra mielibysmy zdecydowanie lepszy bilans imho.

Wróć do „Inne sporty”