Juventus Turyn (zbiorczy)

Uchi_UfFy

Post autor: Uchi_UfFy » 22 kwie 2005, 1:05

Tzn dokładniej mi chodziło, że mają mniejsze szanse, bo jak sam pisałeś Zlatan to 60 % ataku Juve.Ale przebudził się Alex i wystawienie go z lewej strony pomocy i wysuniętego na "szpicy" Trezegueta może być skuteczną taktyką.Mecz z ostatnio dobrze grającym Lazio będzie oczywiście trudny, ale wydaje mi się , że mimo wszystko w męczarniach wygrają.No i co do samego meczu i ewenutalnych konsekwencji...masz rację, przecież to w sumie "tylko" 3 punkty, ale zauważ, że ewentualna wygrana któregoś z zespołów przy równej liczbie punktów przed meczem, daje lepszy bilans w bezpośrednich meczach, czyli są 3 mecze na odrobienie 4 punktów...wydaje się mało realne... :).Ale "dopóki piłka w grze...".

Heh, a co do naszego drugiego tematu, to jestem jak najbardziej za.Dla mnie powinna być kara chłosty za papierosy, bo to ani zdrowe, ani nie daje dodatkowych wrażeń - no może czasem odstresowuje...- i szybko zabija.A Marysia powinna być jak najbardziej zalegalizowana, bo i tak dużo osób z tego korzysta to primo, po secundo wszystko jest dla ludzi...jeśli ktoś nie chce to nie...a jeśli chce, a nie przeszkadza innym to w czym problem... ?Wkońcu to nie politycy będą się truć. :) Pzdr ZZ :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”