Ja zaczne od Ganji bo to lubie bardzie niz Juve. hehe
Szybko nie bedzie legalne niestety bo w Polsce panuje opinia "narkotyk" Jak słysze coś tekiego to mam dośc ludzie po 50. Kiedyś dawno dawno chciałem wujka [spoko] namówić na wciaganie "pasków" ale wymięk po czym wysypałem grama rajek do zlewu i ukręciłem blanta a Wujek nie palił ale pozwalał bo ja by pomyślał o prokach to wolał bym cpił .... hehe Także nie taki diabeł straszny jak go . tak starzy ludzie powwni patrzeć.. Pewnie jak Giertych czy Kaczor rzucili bu hasło Jaranie to Szansa.. To wybory ich ale pózniej by ich pozabijali w tym sejmie za worki 5 gramowe hehe...
Co do Juve ?? Tak jak napisałem Zlatan 60% siły Juve w ataku. Trezeguet wraca ale to typ gracza który potrzebuje troche czasu by sie rozegrać i sądze że ten sezon stracony jest dla niego jak dla Pippo.Zagra pewnie Del Piero który zawodzi chyba wszystkich kibiców Juve i Zalayeta który [najbardziej ] może namieszać.
Tylko warto przypomnieć że Nedved "cień " nie ma obrońców .... Zebina kontuzja Emersonn bez siły jak Włosi piszą także trzeba czekać Wcześniej Milan gra z PSV i to jest wazne by zagrał Andrea i Rui Costa i bedzie dobrze .,
POZDRO