Salas11 ty jak zwykle wp...sz (bo inaczej tego już nazwać nie można po tylu licznych uwagach) się w środku dyskusji i zaczynasz te swoje fantazje bez patrzenia na początek wątku. Otóż wyjaśniam ci znowu na podobnych zasadach. Głupie to jest twoje gadanie w ten właśnie sposób. Wyjaśniam:Salas11 pisze:Zasłanianie się przykładem Niemców jest głupie...
Ja Niemcami niczego nie zasłoniłem bo przykład był jedynie kontrargumentem na rzekome miejsce urodzenia. Dlatego podałem konkretne przykłady miejsca urodzenia właśnie. Zatem akurat twoje dyrdymały o rzekomym jakimś wyimaginowanym zasłanianiu po raz kolejny są równie trafione jak ściana strugą moczu w kiblu na stacji benzynowej znajdującej się przy transgranicznej drodze. Krótko mówiąc: zupełnie bez sensu.
Idiotyzmem byłoby nie korzystać z takich okazji. Potraktuj to jako produkt w markecie niemalże gotowy który nie dość że jest w promocji to jeszcze sam chce ci przyjść w siatce zakupówSalas11 pisze:Polska łasi się na produkt gotowy, jak Obraniak czy Boenisch.