Re: Internet Football Quiz

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Internet Football Quiz

Post autor: Kamil232 » 07 cze 2011, 23:27

Milo slyszec tak mile slowa z ust gwiazdy IFQ Kamilu :wink:
Z tą gwiazdą to rzecz jasna przesadzasz :wink: I nie bądź taki skromny każdy na forum wie, że jeśli chce sie dowiedzieć czegoś o jakiś anonimach to podbijać do Ciebie. Przestaniesz się spinać poczas biegów, złapiesz luz, zaczniesz szybciej kojarzyć i będziesz wymiatał. Myślę sobie, że lepiej byś sobie nawet radził w wyższych ligach gdzie są właśnie cieższe pytania o takich anonimów jakich Ty znasz, bo w 3 lidze są często banały, że czasami Ci sie wydaje, że to nie może być takie proste pytania i których wiekszość kojarzy, a im wyżej tym cieższe pytania o gości których żeby znać trzeba ostro siedzieć w piłce tak jak jest w Twoim przypadku :P

No nic decyzja należy do Ciebie, ale pamiętaj że u nas jest zawsze miejsce dla Ciebie już ja oto zadbam żeby było :wink: W pewnym sensie mogę powiedzieć, że czuje się jak niektórzy trenerzy młodzików, którzy widzą co dany gracz potrafi na trenigach i wiedzą jaki drzemie w nich potencjał, a na meczu się nieco spalają i niektórzy w nich wątpią. Tak jest w Twoim przypadku czuję ten ogrom potencjału jaki w Tobie drzemię i dlatego żal tracić takiego zawodnika :(

Tw ubeku sprawa jest taka, że jestem równie mocno związany z moim teamem i wolałbym co lepsze perełki stąd wyłapać żeby do nas dołączyli niż tworzyć nowy zespół :wink:

Wróć do „Gry Forumowe”