Tyle się czyta o najlepszej szkółce, że trudno uwierzyć, że ktoś jest za słabyMentor pisze:Opcja pt. bo jest za słaby jakby gdzieś niektórym ulatuje
Poważnie nie chciałbyś wymienić Bojana na Ceska ?BarcaQzYN pisze:Natomiast Cesc to opcja potrzebna, ale nie na gwałt. Na pewno nie chcę Fabregasa kosztem Thiago czy Bojana.
Potwierdzam. Cesc nie powiedział "chcę odejść", ale to wyraźnie sugerował. W oświadczeniu mówił, że zostaje, ale że wizja gry w Barcelonie była dla niego atrakcyjna, bo tam sie uczył grać i kocha ten klub. Że Arsenal odrzucił oficjalne oferty Barcy i on to rozumie, że wiele zawdzięcza Kanonierom i dlatego się podporządkuje i będzie grał na 100% dla Arsenalu.Mentor pisze:Cesc oficjalnie nie powiedział, że chce odejsć? No jasne i nigdy tego nie powie bo to byłoby nie fair. Woli poczekać aż kluby się dogadają zamiast robić smród zanim to zrobią (tym bardziej wiedząc, że mogą się znowu nie dogadać). Ja naprawdę jestem bezradny i nic nie poradzę na to, że niektórzy powątpiewają chęć Cesca do powrotu do Barcelony Wypowiedzi przed rokiem były i to dosyć jednoznaczne - nie wierzysz mi to zapytaj fieldy'ego.
wywód jordana20 o rozkładaniu kwot na raty, etc. może świadczyć o tym, że sąMentor pisze:A są takie osoby