Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 08 cze 2011, 14:06

MazurXIII pisze:No fajnie poleciałeś emotakami,pośmialiśmy się razem
Nie tylko my. Kibice Arsenalu pewnie też o czym świadczy wpis Ducha.
MazurXIII pisze:a teraz daj z łaski swojej cytat z OFICJALNEJ wypowiedzi Fabregasa,że z Arsenalu odejdzie TYLKO do Barcelony.
Nie ma i nie będzie takiej wypowiedzi. Czemu? Już wyjaśniałem i nie trzeba być szczególnie pojętnym, aby to zrozumieć.
MazurXIII pisze:Jakoś 2 lata temu ciepło wypowiadał się o Serie A i Milanie (typu,że podoba mu się San Siro) i nie obwieszczam wszem i wobec Cesc odejdzie tylko do Milanu
:lol:

Ja też nie obwieszczam, że Cesc na 100% przejdzie do Barcelony albo zostanie w Arsenalu. Jeżeli jednak gdzieś się ma zamiar ruszyć to IMO Barcelona jest jego bardzo, ale to bardzo zdecydowanym priorytetem. Nie chcesz w to wierzyć to nie. Nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem.
MazurXIII pisze: Nie dociera do ciebie fakt możliwości zaakceptowania przez Arsenal innych,atrakcyjniejszych ofert niż ta od Barcy?
Dociera jak najbardziej, ale doszliśmy już do momentu w którym to role się odwróciły i Arsenal wypycha Fabregasa z klubu czy Cesc wciąż ma jeszcze coś do powiedzenia?

Uczepienie się tych opcji z klauzulami czy piłkarzami na wymianę też jest zabawne bowiem zapewne żadnej takiej oferty nie było.

W ogóle to mam propozycję a właściwie wstępny pomysł. Jakiś zakład? Ja stawiam, że Cesc trafi do Barcelony, Ty stawiasz, że trafi gdzie indziej (nawet nie musi być, że do Milanu). Stawka do uzgodnienia. Czas nieokreślony.

Wróć do „Hiszpania”