Nie tylko my. Kibice Arsenalu pewnie też o czym świadczy wpis Ducha.MazurXIII pisze:No fajnie poleciałeś emotakami,pośmialiśmy się razem
Nie ma i nie będzie takiej wypowiedzi. Czemu? Już wyjaśniałem i nie trzeba być szczególnie pojętnym, aby to zrozumieć.MazurXIII pisze:a teraz daj z łaski swojej cytat z OFICJALNEJ wypowiedzi Fabregasa,że z Arsenalu odejdzie TYLKO do Barcelony.
MazurXIII pisze:Jakoś 2 lata temu ciepło wypowiadał się o Serie A i Milanie (typu,że podoba mu się San Siro) i nie obwieszczam wszem i wobec Cesc odejdzie tylko do Milanu
Ja też nie obwieszczam, że Cesc na 100% przejdzie do Barcelony albo zostanie w Arsenalu. Jeżeli jednak gdzieś się ma zamiar ruszyć to IMO Barcelona jest jego bardzo, ale to bardzo zdecydowanym priorytetem. Nie chcesz w to wierzyć to nie. Nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem.
Dociera jak najbardziej, ale doszliśmy już do momentu w którym to role się odwróciły i Arsenal wypycha Fabregasa z klubu czy Cesc wciąż ma jeszcze coś do powiedzenia?MazurXIII pisze: Nie dociera do ciebie fakt możliwości zaakceptowania przez Arsenal innych,atrakcyjniejszych ofert niż ta od Barcy?
Uczepienie się tych opcji z klauzulami czy piłkarzami na wymianę też jest zabawne bowiem zapewne żadnej takiej oferty nie było.
W ogóle to mam propozycję a właściwie wstępny pomysł. Jakiś zakład? Ja stawiam, że Cesc trafi do Barcelony, Ty stawiasz, że trafi gdzie indziej (nawet nie musi być, że do Milanu). Stawka do uzgodnienia. Czas nieokreślony.